Berberi

Një ditë një polic shkon tek berberi për tu qethur.

Duke bërë muhabet berberi i thotë:
– E dini ju ça e kam djalin e gruas?
– Polici:  djalë halle – jo i thotë berberi
Djalë daje – jo i thotë berberi
Djalë teze – jo i thotë berberi
Berberi: është djali im
Polici: aha e kuptova thotë polici, dhe shkon ne komisariat.
Kur arrin aty pyet koleget e tij: A e dini ju ca e kam djalin e gruas?
Koleget: djalë halle, djalë daje, djalë teze
Polici: Jo, është djali berberit.

Të ngjashme

Ska komente

Komento