Beni ne klase te pare

Beni shkonte ne shkolle ne klase te pare.Po Beni kishte ne
shtepi nje kanarin
Ne darke beni ishte ne shtepi dhe degjoi babin qe i tha mamit:
Te hengsha zogun!
Ne mengjes beni e mer dhe kanarinen ne shkolle,kur vete ne shkolle e shikon mesusja dhe i thote:
Beni po kanarinen pse e ke mare me vete?
E mora mesuse i thote beni se babi i tha mamit do te ha zogun,dhe une kisha frik se mos me hante kanarinen.

Të ngjashme

Ska komente

Komento