Beni me hundën të gjakosura

Beni kthehet nga shkolla me hundën të gjakosur, e ëma fillon të bërtasë…Bobo..ctë ndodhi,
ndonjë aksident? – Jo ..e ka fajin magjistari. – Cili magjistar – Erdhi ne shkollë për shfaqje.
Më mori në skenë dhe me nxorri 100 lekshe nga hundët. – A maskarai… – Jo jo në fakt ai nuk
bëri gjë, fajin e kanë shokët e klasës..pasi iku magjistari filluan të kërkojnëe a ka para të tjera
ne hundë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento