Beni dhe Babaj

Beni ishte duke drekuar me familjen e tij dhe nje çast u drejtua babit te tij.
Beni:”O ba a mund te them diçka”!
Babi:”Pusho Beni, ne buke nuk flitet ma thuaj pastaj”! Mbarojn dreken Beni me familjen dhe ulen per te par televizor.
Babi:”Hë mo Beni ma thuaj tani, çfar do me thoje qepar kur po hanim buke”? Beni:”Do te thoja qe kishe dy miza ne pjaten e gjelles po ti nuk me le ta thosha i hengre”!

Të ngjashme

Ska komente

Komento