Bën ç’të duash

Gruaja i thotë burrit:
– Sonte dua të më lidhësh për krevati dhe të bësh çfarë të duash!
Burri e merr litarin e lidh dhe shkon në dhomën tjetër për ta shikuar ndeshjen…

Të ngjashme

Ska komente

Komento