Basti

I tregon burri-gruas:
– Vura bast me një koleg pune me 1.000 euro se 10 ditë nuk do të ha dhe 10 net nuk do të fle.
– Pse more ashtu, na paske fikur, po nuk mund të durosh aq gjatë!
– Jo, kësaj radhe e fitova bastin.
– E si?
– Natën haja e ditën flija…

Të ngjashme

Ska komente

Komento