Bashkëshortja

-Shoku i mburret shokut:
-Bashkëshortja ime ka disa vite që punon me një magjistar. Mendoj se edhe ajo i ka mësuar disa numra magjie. Një ditë u ktheva në shtëpi, ndërsa ajo ishte e shtrirë në shtrat. Vetëm tha ‘Abrakadabra!’ dhe shoku im më i mirë Hasani doli nga dollapi, krejtësisht lakuriq”
-“O i gjori ai me siguri e ka pyetur veten se çfarë i ka ndodhur” i përgjigjet shoku.

Të ngjashme

Ska komente

Komento