Bashkëshortja

Bashkëshortja mundohet të kënaqë të shoqin duke e çuar në një klub nate për ditëlindjen e tij tek nje klubi
Portieri: Çkemi Xhim! Si je?
Bashkëshortja: Si të njeh ai?
Xhimi: Ne luajm golf!
Banakieri: Birrën e zakonshme Xhim?
Bashkëshortja: Dhe si të njeh ai ty?
Xhimi: Ai është në skuadrën e bilardos!
Kërcimtarja: Specialen përsëri, Xhim?
Bashkëshortja shpërthen dhe del përjashta duke e tërhequr edhe Xhimin me vete dhe hipin në një taksi.
Shoferi: Çkemi Xhim Djali…
Ke marrë një të shëmtuar sonte… në të njëjtin hotel?

Të ngjashme

Ska komente

Komento