Bashkeshorti impotent dhe gruaja tradhetare…

Dikush e tregon me gisht dhe thote:
– Impotent
Pas disa ditesh i qahet te shoqes:
– E dashur, cdo mengjes eshte njeri ne autobuz dhe me thote qe jam impotent..
Te nesermen, i njejti person, duke e treguar me gisht:
– Qaraman!

Të ngjashme

Ska komente

Komento