Bashkëshorti i tradhtuar shkon tek doktori

– Doktor, fillon rrëfimin pacienti, mbrëmë kur u ktheva ne shtëpi, gjeta gruan time me te dashurin ne shtrat. Fillova te ulërij dhe madje i thashë qe do te bej edhe ndonjë te pabërë, por gruaja me tha qe te qetësohem dhe te shkoj te pi një kafe. Ashtu i mërzitur siç isha, vajta te pi një kafe.
– Por kur u ktheva, përsëri e gjeta gruan me një tjetër ne shtrat. Kësaj radhe i kërcënova se do te bej kasaphane fare, por përsëri ajo me tha qe te qetësohem dhe te shkoj te pi një kafe. Ashtu bëra, dhe kjo gjë u përsërit dhjete here.
– Pas kësaj doktori me te drejte e pyet:
– Po mire, ke unë pse ke ardhur, nuk po e kuptoj?
– Po ja doktor, dhjete kafe, a te bëjnë keq për shëndetin…?

Të ngjashme

Ska komente

Komento