Bardhoshet

Kanë qenë një grua dhe një burrë komplet të bardhë, me vetulla me flokë me të gjitha.
Mirëpo kur lindë fëmija i tyre i parë, lindë i kuq.
Shkojnë te mjeku dhe e pyesin se pse fëmija i tyre është i kuq kur këta të dy janë të bardh.
Mjeku i pyet: Sa shpesh bëni seks ?
Një here në muaj, përgjigjen.
E atëherë duhet të jetë puna e ndryshkut.

Të ngjashme

Ska komente

Komento