Banori i ri

-Një mëngjes fqinja përshendet banorin e ri të pallatit
-Fqinja: – Miremengjes!
-Banori i Ri: – Miremengjes, po ku më njeh ti mua që më pershendet? Mbeti per një moment fqinja, por nuk i ktheu pergjigje dhe shkoi në pune të vet. Te nesermen ne mengjes…e njejta gje me te riun ne pallat.
-Fqinja: – Miremengjes!
-Banori i Ri: – Miremengjes, po ku më njeh ti mua që me pershendet?
-Fqinja: – A nuk u njohëm dje?

Të ngjashme

Ska komente

Komento