Bankomati

Një zotëri në moshë shkon në një klub fitnesi.
Duke bërë stërvitje i moshuari sheh një vajzë shumë të bukur duke hyrë në klubin e fitnesit. Ai thërret trajnerin dhe e pyet: “Në cilen prej ketyre aparaturave duhet të shkoj për ta impresionuar atë bukuroshen?”
Trajneri e sheh nga koka deri te këmbët dhe i përgjigjet: “Hmm, provoje bankomatin në korridor!”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento