Banjo me muzike

Ishin kafshet e pyllit dhe kishin ndertuar nje banjo me muzike nga brenda.

U fut luani brenda dhe mbasi maroi pune doli dhe i tha te tjereve:

– Ah sa mire qe ishte me muzike!

Nje dite u fut brenda ariu dhe kafshet e tjera e pane qe po u vononte shume dhe i hapen deren e banjos.

Mbasi i hapen deren e banjos pane qe ariu ishte ne kembe me doren ne zemer dhe banjo ishte bere shume pis. Ariu me nerva i tha:

– Po ju tani e gjetet me vene himnin e flamurit ee?

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply Anita bossi 05/02/2019 at 10:17 pm

    Një vajzë

  • Komento