“BABI”

Një femije i vogel gati 8 muajsh filloi te shqiptonte germat e para.

Kur tha fjalen e pare: “MAMI”
– Pas 3 ditesh mami vdiq.

Pastaj tha fjalen: “TEZE”
– Pas 3 ditesh tezka vdiq.

– Babai i alarmuar nga kjo priste vdekjen e tij kur femija te thoshte BABI.

Me ne fund femija tha fjalen: “BABI”

– Dhe pas 3 ditesh vdiq komshiu!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento