Babi dhe Beni

Babi : Beni ik merr pak shapkat tek dhoma !
Beni : ( Sheh 2 motrat qe jane tek Dhoma ) Me ka then Babi qe t’ju rrah
te dyjave !
Motra : Jo se nuk thote babi ashtu !
Beni : Ok e pyesim, O ba te dyja apo njeren !
Babi : Te dyja o budalla
te dyja…

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply dren limani 17/03/2018 at 8:03 pm

    vazhdoe ma shum

  • Komento