Babi çfarë jan ikonat ?

Një fëmijë i vogël pyet të atin. Babi, babi çfarë jan ikonat ?

Babi përgjigjet: – Jan imazhe shenjëtorësh bir.
Djali: – Dhe pse windowsi ka aq shumë?
Babi: – Sepse për ta vën në punë duhet një mrekulli…

Të ngjashme

Ska komente

Komento