Babai me 5 femije

-Na ishte nje familje, na kishte 4 femije burri i thote gruas qe te na rritet pak asistenca do te tregoj nje sekret po ti mos u zemero.
– Mire i thote gruaja nuk zemrohem.
-Un kam nje femi me nje grua tjeter ta bije ne shtepi qe te marim leke me shume. Mire i thot gruja shko merre. -Kur kthehet burri ne shtepi me femijen kerkon femijet e tjere dhe i thote gruas ku jane femijet qe te luaj dhe vellai i tyre me ata? –
Gruja i thote erdhen baballaret e tyre i moren qe tu rritet dhe atyre asistenca.

Të ngjashme

Ska komente

Komento