Babai i zgjuar, djali dhe Bill Gates…

Babai: Do ta zgjedh un gruan tende.
Djali: Jo
Babai: Është vajza e Bill Gates
Djali: Ok
Babai shkon te Bill Gates.
Babai: Dua qe vajza jote te martohet
me djalin tim.
B.G:Jo
Babai: Djali im është drejtuesi i Bankës
Botërore
B.G: Epo mirë ok
Babai shkon te Presidenti i Bankës
Botërore
Babai: Beje djalin tim drejtues te
bankës.
Presidenti: Jo
Babai: Po ai është dhëndri i Bill Gates
Presidenti: Epo mirë Ok . . .

Të ngjashme

Ska komente

Komento