Babai dhe pijaneci

U ktheva në shtëpi dhe të thashë: Ti je gruaja e jetës time.
Dhe ti mu përgjigje… shko fli gjumë, pijanec.
Po unë të dua moj, pse më thua pijanec?
Sepse unë jam babai yt.

Të ngjashme

Ska komente

Komento