Automjeti

Një mashkull dhe një femër udhëtojnë me BMW X6. Dhe në një moment, mashkulli i drejtohet:
– Zemër, më duhet të të them diçka!
– Çfarë? – shtanget femra.
– Jam i martuar dhe kam fëmijë.
– Uh, ç’më frikësove, kujtova se BMW-ja nuk është e jotja!

Të ngjashme

Ska komente

Komento