Atletika

Burri shikon atletikë në TV, kur afrohet gruaja dhe e pyet: “Pse po vrapojnë këta njerëz?”
-Burri i përgjigjet: “Po fituesi i merr 5.000 euro”, ndërsa gruaja i thotë:
-Hajde ai mirë, po këta tjerët s’po e kuptoj pse po vrapojnë!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento