Astriti dhe këshilla pas martese

Astriti u martua te dielën.

Te hënën ai shkon tek një miku i tij.
– Javën e kaluar u martova. A mund të më japësh ndonjë këshillë.
– Tashmë është shumë vonë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento