Askush në shtëpi

Pasi një djalë e ndjek një femër për tre muaj rresht. Ajo vendos t’i flasë. Ia jep një adresë dhe i thotë:
– Sonte eja te unë në shtëpi se nuk është askush.
Shkon djali i bie disa herë ziles, prit mos po del dikush… Aty vërtet nuk kishte qenë askush.

Të ngjashme

Ska komente

Komento