Arritja e qëllimit

Një punonjës shërbimi po lante makinën e bosit. Ndërkohë, aty paraqitet një i panjohur me një zarf.
– Ju lutem t’ja jepni zotërisë këtë letër! Është pak urgjente. Ai la punën dhe menjëherë ia dha bosit letrën. Ai e hapi dhe lexoi:
“Në realizofsha qëllimin, mirë. Në mos do bëj një përpjekje tjetër!”.
– Ç’do të thotë kjo? — u habit ai.
— Ma thirr atë që ta dha.
Shërbëtori doli, por u kthye shpejt.
– E kishte realizuar qëllimin. Ai mori makinën tuaj.

Të ngjashme

Ska komente

Komento