Ariu dhe gjahtari

Shkon nje gjatar per te vrar ariun.
Ariu i del pa pritur i rremben pushken dhe perdhunon gjatarin.
Nga inati gjatari te nesermen merr kallashin dhe shkon ne pyll per te vrar ariun,
Ariu i del perseri pa pritur dhe i rremben kallashin dhe e perdhunon prap gjatarin.
Te nesermen gjatari nga inati merr dhe by bomba me vete dhe shkon ne pyll per te vrar ariun.
Ariu prap i del pa pritur dhe i rremben bombat, pastaj ndalon dhe i thot:
”ore po ti je gjatar apo pederast!!!!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento