Arancata

Nje tip hyn ne nje bar dhe porosit nje arancate. Barmeni ia jep, ai e pi me nje fryme dhe ben te dale. Barmeni e ndalon:

– Nje moment, ti spagove.

– Me fal per kuriozitetin, por ju e keni paguar nje here arancaten.

– Po.

– Atehere skuptoj perse duhet ta paguaj dhe une

Të ngjashme

Ska komente

Komento