Anglezi, Shqiptari dhe Kinezi ne kinema

Anglezi, Shqiptari dhe Kinezi ne kinema
Duke pare nje film ne kinema nje anglez, nje
shqiptar dhe nje kinez. Ne mes te filmit vjen nje
mize ne fytyren e anglezit dhe e largon me dore. Po
te njejtin veprim ben dhe shqiptari. Vjen tek kinezi,
nje ta kapur dhe e ha. Nje insekt gjigand kalon tek
anglezi dhe ai perseri e largon me dor. Vete te
shqiptari dhe e kap me dy duar dhe ja zgjat kinezit:
– Na, sa lek e do?

Të ngjashme

Ska komente

Komento