Anekdot

Nje burre qe eshte burre duhet te besoje ne diçka………ne jete kam takur shume njerz hajdute, vrases mashtrues, te poshter, matrapaza, genjeshtare, bile edhe ndonje burre te ndershem, por burra vetem, kurre………dhe pikerisht per ata flas, nuk i takon pothuajse kurre, por jane te vetmit qe vlejne.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply Hotmail 28/05/2020 at 10:53 am

    Shum e bukur

  • Komento