Amputimi

Mjeku: Kemi një lajm të mirë dhe një të keq.
Pacienti: Së pari të keqin!
Mjeku: Gabimisht jua kemi amputuar këmbën e majtë në vend të të djathtës.
Pacienti: Of, of… E cili është lajmi i mirë?
Mjeku: Këmba e djathtë që duhej ta amputonim, për ndonjë çudi është shëruar dhe nuk kemi nevojë ta largojmë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento