Amerikani

Nje rekrut amerikan ne nje baze sekrete ne Alaske u shkruan prinderve:
Te dashur prinder,nuk ju them dot se ku jam por mund t’ju them se dje vrava nje ari ne pyll…

Pesembedhjete dite me vone ai shkruan nje tjeter leter:
Te dashur prinder,nuk mund t’ju them dot se ku jam por mund t’ju them se mbreme ne nje feste ne nje fshat njoha nje vajze te bukur edhe e kalova mbremjen me te…

Dhe pas pesembedhjete ditesh ai dergon letren e trete:
Te dashur prinder,nuk mund t;ju them se ku jam por mund t’ju them se jam ne spital.Mjeku ushtarak me tha se do te kisha bere me mire te kerceja me ariun dhe te vrisja vajzen…

Të ngjashme

2 Komentet

  • Reply bla bla 02/01/2011 at 8:42 pm

    haha qenka njesh fare

  • Reply lili 02/01/2011 at 8:43 pm

    haha mir eee ka a bla bla qenka njesh fareeeeeeeeeee

  • Komento