Amerikani dhe vlonjati

Nje amerikan erdhi ne shqiperi per te pare punimet e tyre mbjellljet etj. Vete ky dhe takon nje vlonjat, i cili e ndihmon te shikoj mbjelljet e tyre.
Shohin pjeshket
amerikani:what is this?
vlonjati:pjeshke
amerikani:pse kaq i keni pjeshket ju ne i kemi sa nje arre kokosi.
shohin qershite
amerikani:what is this
vlonjati:qershi
amerikani:pse kaq i keni qershite ju ne i kemi sa nje arre kokosi
shqiptari nga inati e coi te shalqinjte
amerikani:what is this
shqiptari:ullinj

Të ngjashme

Ska komente

Komento