Amerikani dhe Cifuti

Ne nej kryqezim ne NYC perplasen dy makina nje amerikan dhe nje cifut,pasi dalin nga makinat cifuti i ben nje tel policise , nxjerr nga xhepi nje shishe wiski dhe ja drejton amerikanit.

– Ktheje nje here se shyqyr qe shpetuam me kaq.
E kthen amerikani dhe ja jep shishen, cifuti e merr dhe e fut ne xhep.
I thote amerikani .
-Po ti s’po e kthen ?

-Pa ardhur policia nuk e kthej.

Të ngjashme

Ska komente

Komento