Alltia

Ne nje darsem i zoti i shtepis del dhe ne turmen e musafireve gjun me allti.Njeri nga dasmoret thot:
-O i zoti shpis mjfat gjyajtet se po kthehen plumabt e po lendon dikan>? Ndersa i zoti i shtepis ja kthen:O mos ki frig be burr se i kom ble plumat nje drejtimshe:P:P

Të ngjashme

Ska komente

Komento