Air codition

-Qarkullonte autobusi plot me shqipetare, kur papritmas i tha njeri shoferit:
-Ore leshoje ate air codition (klimatizimin), ndersa nje tjeter nderhy dhe tha : mjaft ore me keto kenge te huaja, leshoje nje shqip tani…
fshatari
-Nje djale nga nje fshate zgjohet ne mengjes dhe i shkone ne mendje te pije nje veze te gjalle. shkone ne kumac dhe kape nje veze.
-Pore sa e hape vezen shikon se ajo eshte boshe. I inatosur djali shkone me vrape dhe kape kaposhin dhe i futete me grushta”bam.e bam..”dhe ne funde i thote te pashe me te beshe sex me prezstativ te zhduka…

Të ngjashme

Ska komente

Komento