Aeroplani i parë në trojet shqiptare

Në fillim të shekullit XX, një shqiptar e sheh për herë të parë një aeroplan duke fluturuar dhe thotë: Kjo është gënjeshtër, s’mund të jetë reale!.

Të ngjashme

Ska komente

Komento