A mbetesh me barre?

Nje vajze e vogel 6 vjece e pyet te jemen- Mami mbetesh me barre 6 vjec?-
E jema i kthehet dhe i thote- Jo po mos te degjoj te thuash me keshtu gjerash
se ti je e vogel akoma-
-Mire mami me fal- i thote vajza dhe largohet duke thene
-Ufff… gjysma e te keqes…

Të ngjashme

Ska komente

Komento