A kemi fantazma ne shtepi?

– Babi, kemi fantazma ne shtepi?
– Jo bir!
– ….po mua sherbetorja me tha qe po!
– Atehere pergatit gjerat e tua dhe t’ja fusim vrapit bir!
– Po pse babi?
– ….ngaqe s’kemi sherbetore!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento