A janë shëruar budallenjtë?

Ne spitalin e budallenjve ju vune te hanin ne pjata bosh per te provuar nqs ndonjeri ishte sheruar.
Te gjithe filluan te hanin , vetem njeri nuk po hante.
Kujdestari mendoi se ai ishte sheruar dhe e pyeti pse nuk po hante.
-Po pres te ftohet, u pergjigj…

Të ngjashme

Ska komente

Komento