A e pyet burri, gruan

Nje here mbreti i mblodhi te gjithe obortaret dhe u tha:Te gjithe ata qe pyesin grate te vendosen nga krahu i djathte dhe te gjithe ata qe nuk i pyesin grate te vendosen nga krahu i majte .

Kush genjen do te ndeshkohet.

Kur vjen mbreti shikon se nga krahu qe i pyesin grate ishin vendosur te gjithe dhe nga krahu tjeter ishte vetem nje bure.

Mbretit i beri pershtypje dhe e pyeti: vetem ti je vendosur nga krahu qe nuk pyesin grate si eshte puna:

Mua me tha gruaja mos ben sic bejne te tjeret.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply argjendi 26/03/2011 at 4:23 pm

    braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavo shum e mir me ka shtir mua me kesh shum

  • Komento