A e pyet burri, gruan

-Nje here mbreti i mblodhi te gjithe obortaret dhe u tha:Te gjithe ata qe pyesin grate te vendosen nga krahu i djathte dhe te gjithe ata qe nuk i pyesin grate te vendosen nga krahu i majte .
-Kush genjen do te ndeshkohet.Kur vjen mbreti shikon se nga krahu qe i pyesin grate ishin vendosur te gjithe dhe nga krahu tjeter ishte vetem nje bure.
-Mbretit i beri pershtypje dhe e pyeti: vetem ti je vendosur nga krahu qe nuk pyesin grate si eshte puna: Mua me tha gruaja mos ben sic bejne te tjeret.

Të ngjashme

Ska komente

Komento