A e din qe Toni eshte smur

Takova nje shok sot dhe me thot
O plak e more vesh qe toni eshte rend smur ne spital ca thu ore ,po une dje e pash me nje alamet femre..
E pe ti…
Po por e pa dhe gruaja..

Të ngjashme

Ska komente

Komento