5 lekshi me vrime

Djali i thote te atit, me fal 5 lek. Babai futi doren ne xhep dhe i zgjat djalit nje 5 leksh me vrime.
Djali gjith gezim shkon te bleje akullore.
Shitesja i thote,shko e mbylli vrimen pastaj hajde.
Djali shkon tek ustai dhe e ngjit. Ai e pyet, sa te ban haku?
Ustai pergjigjet 10 lek.

Të ngjashme

Ska komente

Komento