4 fjalite

U kan msusja djali baba vllau motra dhe do gra
msusja thot;per detyr shtepije kini ka 4 fjali me i shkru
djali kur te shkon ne shpi i thot babes treboma ni fjali
babai ishte tu kshyr tv dhe i thot;hup se me ta mshu nja hunve qyrrat tok ti qes
djali e shkruan fjalin
kur shkon e vllahu e shen me fyll fylli ban tytyty e djali e shkruna tytyty
kur shkon te motra ajo ishte duke e shikuar ni filem viztimor MAJMUNI PA BREK
kur del ne rrug i she do gra kish pas vdek dikush e ato banj
GRAT:allahu me iman
nesrit kur shkon ne shkoll i thot msusva:qka ke shkru
DJALI:me ta mshu nja hunve qyrrat tok ti qes
MSUSJA:mua
DJALI:tytytytyytyty
MSUSJA:A E DIN KUSH JAM UNE
DJALI:MAJMUNI PA BREK
mesuses i bjen te fikt
DJALI:ALLAHU ME IMAN

Derguar nga Sara

Të ngjashme

Ska komente

Komento