3 te burgosurit

Ishin 3 kriminel te burgosur dhe po mundoheshin te arratiseshin.

-Per kete i duhej te prishnin murin. Nje nate ra stuhi dhe e prishi murin.
-Ata me nje ze: bobo kush pret sa te ndertohet muri dhe te arratisemi.

Të ngjashme

Ska komente

Komento