3 fantazmat

Ishin 3 fantazma dhe ishin te etur per gjak. Shkon fantazma e pare dhe gjene nje dele dhe e ha dhe kthehet. E pyesin shoket cfare gjete? e shikon ate delen e hengra. Shkon fantazma e dyte dhe kthehet mbas 15 minutash. Cfare gjete e pyesin shoket? E shikon ate lopen ja ngula dhembet. Shkon fantazma e trete kthehet mbas 30 minutash me fytyre plot gjak . Cfare gjete i thane shoket? E shikon ate shtyllen se pashe.

Të ngjashme

Ska komente

Komento