2000 bjondina ne kuzin special

Bjondina dhe kuizi special: Gjinden 2000 pjesëmarrëse dhe i vjen radha njërës për t’u përgjigjur. Pyetja është:
– Sa bëjnë 3 herë 4?
– Po mendohet bjondina dhe thotë:
– 7.
– Rezultati është gabim. Kurse të gjitha bjondinat tjera pbërtasin që moderatori t’ia japë edhe një shans. Ok!
– Pyetja tjetër është: sa bëjnë 2 herë 4?
– Bjondina përgjigjet: 6.
– Gabim. Përsëri të tjerat: Edhe një shans, edhe një shans.
– Ok, vetëm se ky është shansi i fundit. Sa bëjnë 3 herë 3?
– 9, përgjigjet bjondina. Kur, papritmas, bërtasin të tjerat:
– Edhe një shans, edhe një shans!!
Nga: Te vdesesh se qeshurit

Të ngjashme

Ska komente

Komento