Vjerra & Nusja

Publikuar më 29/12/2012

-Nusja te kqyr futboLLin.-
-Hin vjerra dhe thot eh dynja- dynja.
-Nusja jo oj nan hala jon zero-zero

Të ngjashme

Ska komente

Komento