Tag

Studenti

Profesori

Publikuar më 24/11/2011

-Studenti, para profesorit, përgjigjet në provimin me gojë. -Gjatë tërë kohës profesori lëviz në karrige. Në një moment karrigia thyhet dhe profesori bie në dysheme. Studenti nuk mund të përmbahet…

Më Shumë

Studenti Arab

Publikuar më 23/09/2011

Nje e-mail qe nje student arab i dergon te atit: -Berlini eshte i mrekullueshem , njerezit ketu jane fantastik dhe me pelqen shume , por baba, me vjen pak turp…

Më Shumë