Tag

Shqiptari

Shkencëtari Shqiptar

Publikuar më 18/11/2012

Një shkencëtar Shqiptar po studionte një plesht. “Hidhu” i thote pleshtit, pleshti hidhet,“hidhu” pleshti hidhet. Më pas i këput krahët. “Hidhu” i thotë pleshtit, pleshti hidhet. Raport1:Pleshti me krahë të…

Më Shumë

Shqiptari dhe italiani

Publikuar më 03/07/2012

Po i kërkon shqiptari italianit 200 euro hua. – Nuk kam për besë, vetëm 100 i kam, i përgjigjet italiani. Shqiptari: Mi jep pra 100 dhe 100 të tjera mi…

Më Shumë

Shqiptari ne kufi

Publikuar më 09/08/2011

Cdo jave nje shqiptar kthehej nga greqia per ne shqiperi me biciklete dhe me dy thase te vegjel ne shpine.Sapo do kalonte doganen te hynte ne token shqiptare e ndalon…

Më Shumë

Shqiptari

Publikuar më 12/04/2011

-Bjen ni shqiptar pi katit t’10 me kry n’tok edhe pshton. -I thojin gazetart:Qysh eshte e mundshme, a munesh me përsërit? -Shqiptari:Po, veq nese m’garantoni qe prap bi me kry.

Më Shumë